FAQ Meerjarig Gezinsabonnement

Ik ben mijn inloggegevens kwijt. Wat nu?

Je kunt je inloggegevens opnieuw bij ons aanvragen.

1. Ga naar www.julianatoren.nl/account-abonnement
2. Klik vervolgens op ‘Wachtwoord vergeten’.
3. Vul het e-mailadres in dat bij ons bekend is.

Je ontvangt vervolgens een e-mail. Klik in deze e-mail op ‘Wachtwoord instellen’ en maak een nieuw wachtwoord aan. Je kunt vervolgens inloggen op je account. Let op: Vul je een ander emailadres in dan bij ons bekend is. Dan kunnen we je helaas geen inloggegevens toesturen. Stuur in dat geval een e-mail naar info@julianatoren.nl met daarin je naam, je geboortedatum en het e-mailadres waaraan je account gekoppeld mag worden. Dan zorgen wij ervoor dat je alsnog kunt inloggen.

Staat je vraag er niet tussen? Stel je vraag aan ons via het contactformulier. Wij beantwoorden je vragen graag. Ga naar het contactformulier >

Ik heb geen inloggegevens ontvangen. Wat nu?

Het kan zijn dat wij geen of een onjuist e-mailadres van je hebben. Stuur in dat geval een e-mail naar info@julianatoren.nl. Vermeld daarin je voornaam, achternaam, je geboortedatum en het e-mailadres waaraan je account gekoppeld mag worden. Wij maken je account dan in orde en sturen je je inloggegevens toe.

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?

Je kunt je gegevens als volgt wijzigen:

1. Log hier in >
2. Door op je abonnement te klikken, verschijnt er rechts een vlak waarin de mensen staan die
je bij het bestellen hebt toegevoegd aan je abonnement. De gegevens van de personen zie je door op de onderstaande afbeelding te klikken:

3. Er opent een veld met de huidige gegevens. Je kunt hier de gegevens aanpassen.
4. Klik op ‘opslaan’ om de wijzigingen op te slaan.

Hoe krijg ik de € 5,- korting voor vriendjes en vriendinnetjes?

Op het bonnenvel, welke je per seizoen (waarvoor je abonnement geldig is) kunt ophalen bij onze hoofdkassa, staat een unieke code vermeld. Met deze code kun je online tien toegangskaarten voor vriendjes en vriendinnetjes aanschaffen met € 5,- korting.

Hoe kom ik aan het bonnenvel wat hoort bij het abonnement?

Het bonnenvel is elk seizoen eenmalig af te halen bij de hoofdkassa. Voor seizoen 2019 kan dit vanaf 19 april 2019.

Ik heb de foto’s voor gezinsabonnement 2018 online klaar gezet. Kunnen deze foto’s weer gebruikt worden?

Ja dat kan, deze foto’s staan nog in het systeem. Wil je deze foto’s bekijken en/of veranderen dan kan dat via de onderstaande link:
www.julianatoren.nl/account-abonnement.

Wat is een meerjarig gezinsabonnement?

Een meerjarig gezinsabonnement is een abonnement voor het hele gezin ongeacht het aantal kinderen welke meerdere seizoenen geldig is. Wij kiezen dus voor één abonnement waar vader, moeder en alle kinderen op staan. Tevens mogen er 4 extra volwassenen naar keuze gratis worden vermeld op het gezinsabonnement. Zij krijgen ook toegang tot Kinderpretpark Julianatoren maar zijn uitgesloten van de extra’s.

Wat heb je nodig voor een meerjarig gezinsabonnement?

1. Een geldig bewijs waaruit blijkt dat jullie één gezin vormen of op één huisadres staan ingeschreven. Denk bijvoorbeeld aan een paspoort of een trouwboekje waarin de kinderen staan bijgeschreven, uittreksel geboorteregister, een uittreksel gemeentelijke basisadministratie (GBA) of een zorgverzekeringspolis.
2. Indien je tijdens het online bestellen ervoor hebt gekozen om niet meteen de (pas)foto’s van iedereen die op het gezinsabonnement komt te staan te uploaden, dan dien je dat eerst te doen alvorens je het abonnement komt ophalen bij onze hoofdkassa. Je kunt dit doen via deze link: www.julianatoren.nl/account-abonnement.
Let erop dat de foto’s duidelijk, actueel, het formaat van een pasfoto hebben en alleen van het gezicht zijn. Dit vergemakkelijkt de entree controle bij het pretpark.

Wat verstaan wij onder een gezin?

Eén of twee ouders/verzorgers met aantoonbaar eigen kinderen of één of twee ouders/verzorgers en kinderen die samen op één huisadres ingeschreven staan.

Hoeveel kinderen mogen er maximaal op een meerjarig gezinsabonnement?

Zolang je kunt aantonen dat het om je eigen kinderen gaat of dat de kinderen op jouw huisadres staan ingeschreven, mogen ze op het meerjarig gezinsabonnement. Je kunt dit aantonen door bijvoorbeeld een paspoort, uittreksel geboorteregister (GBA) of zorgverzekeringspolis.

Ik ben gescheiden en heb een nieuwe partner. Maar we wonen niet samen. Mag hij/zij ook op het meerjarig gezinsabonnement?

Ja, dit is mogelijk. Je nieuwe partner kan bijgevoegd worden als extra volwassen persoon. Hij/zij krijgt toegang tot Kinderpretpark Julianatoren. Echter gelden de extra’s niet. Daarvoor zou een persoonsabonnement kunnen worden aangeschaft.

Ik ben gescheiden en heb inmiddels een nieuwe partner met ook eigen kinderen, maar wij wonen niet samen. Mag mijn nieuwe partner met zijn of haar kinderen ook op mijn meerjarig gezinsabonnement?

Nee, de voorwaarde is dat jullie op één huisadres ingeschreven staan.

Ik ben gescheiden en mijn kinderen wonen bij mijn ex-partner. Hoe kan ik aantonen dat het mijn kinderen zijn?

Dat kan middels een document waaruit blijkt dat je alimentatie betaalt voor je kinderen of een zorgverzekeringspolis.

Ik heb pleegkinderen. Mogen zij ook op het meerjarig gezinsabonnement?

Ja. Als je via een officieel document kunt aantonen dat jij de zorg voor hen hebt.

Moeten de extra volwassenen zich ook legitimeren?

Nee, het enige wat wij van hen nodig hebben is een pasfoto.

Mogen de extra volwassenen ook alleen met de kleinkinderen het pretpark in?

Ja, uiteraard mag dit.

Moeten het persé pasfoto’s zijn?

Nee, de foto mag ook een kopie of een uitgesneden foto zijn, mits deze duidelijk, actueel, het formaat van een pasfoto heeft en alleen van het gezicht is.

Vanaf wanneer zijn de extra’s geldig?

Klik hier voor de voorwaarden van alle deelnemende parken.

Geldt er een einddatum voor de korting bij andere parken?

Ja. Dit heeft te maken met de openstelling van de andere parkeren. Alle informatie staat op de achterzijde van de tegoedbonnen die je ontvangt bij het meerjarig gezinsabonnement.

Krijg ik mijn entreegeld terug als ik een meerjarig gezinsabonnement koop?

Ja, mocht je aan het eind van de dag zo enthousiast zijn over ons pretpark dan kun je ter plekke een meerjarig gezinsabonnement aanschaffen. Dit geldt voor de entreekaarten van alle personen die op het gezinsabonnement komen te staan tot maximaal de aanschafwaarde van het meerjarig gezinsabonnement.

Heb ik toegang tot evenementen in Kinderpretpark Julianatoren buiten het seizoen?

Kinderpretpark Julianatoren kan haar pretpark en/of theater (maximaal twee keer per seizoen) gedurende het seizoen verhuren aan een externe partij. Toegang op deze dagen is enkel voor genodigden. Buiten het seizoen kan het pretpark en/of theater ook aan externen worden verhuurd. De evenementen buiten het seizoen zijn enkel voor genodigden en vallen niet onder het gezinsabonnement.

Welke extra’s zitten er per seizoen bij mijn meerjarig gezinsabonnement?

Gedurende de wintermaanden worden alle extra’s bekend gemaakt van het daaropvolgende seizoen.

Welke evenementen kan ik per seizoen bezoeken met mijn meerjarig gezinsabonnement?

Gedurende de wintermaanden worden de evenementen bekend gemaakt van het daaropvolgende seizoen.