Jaargezinsabonnement zilver

Met een jaargezinsabonnement zilver geniet je met het hele gezin van de meer dan 60 te gekke attracties, shows en grote evenementen. Het grote verschil met het jaargezinsabonnement goud is dat je met het jaargezinsabonnement zilver buiten de schoolvakanties en feestdagen om toegang tot het park hebt. Wat het jaargezinsabonnement zilver extra leuk maakt, is dat je er waanzinnige extra's gratis bij krijgt. Zo mogen er vier opa's en oma's gratis mee naar het pretpark. Het jaargezinsabonnement zilver moet je hebben!  

Jaargezinsabonnement zilver

Met een jaargezinsabonnement zilver geniet je met het hele gezin van de meer dan 60 te gekke attracties, shows en grote evenementen. Het grote verschil met het jaargezinsabonnement goud is dat je met het jaargezinsabonnement zilver buiten de schoolvakanties en feestdagen om toegang tot het park hebt.

Wat het jaargezinsabonnement zilver extra leuk maakt, is dat je er waanzinnige extra's gratis bij krijgt. Zo mogen er vier opa's en oma's gratis mee naar het pretpark. Het jaargezinsabonnement zilver moet je hebben!  

Jaargezinsabonnement zilverKassaOnline
Prijs€ 150,-€ 150,-
 

Toegang tot grote evenementen

Één van de waanzinnige extra's die je gratis bij het jaargezinsabonnement zilver krijgt, is dat je met het jaargezinsabonnement zilver (op dagen dat je abonnement geldig is) toegang hebt tot onze grote evenementen. Er staan te gekke evenementen op de planning!

 

Op welke dagen is het jaargezinsabonnement zilver geldig in seizoen 2023?

Op deze dagen is het jaargezinsabonnement geldig

 

Tip: upgraden naar goud

Heb je een jaargezinsabonnement zilver en kom je ook graag in de vakanties en op feestdagen naar ons park? Upgrade je jaargezinsabonnement zilver dan voor € 110,00 naar een jaargezinsabonnement goud.

Upgrade je jaargezinsabonnement zilver