FAQ Verlengen Juls Gezinsabonnement

Wat is een gezinsabonnement?

Een gezinsabonnement is één abonnement voor het hele gezin ongeacht het aantal kinderen. Tevens mogen er maximaal 4 extra volwassenen naar keuze gratis worden vermeld op het gezinsabonnement. Zij krijgen ook toegang tot Kinderpretpark Julianatoren maar zijn uitgesloten van de extra’s. Het gezinsabonnement is een seizoensabonnement welke alleen geldig is voor het seizoen dat je deze aanschaft. Er is een mogelijkheid om een kaart voor meerdere seizoenen aan te schaffen.

Wat heb je nodig voor een gezinsabonnement?

Een geldig bewijs waaruit blijkt dat jullie één gezin vormen of op één huisadres staan ingeschreven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een paspoort of een trouwboekje waarin de kinderen staan bijgeschreven, uittreksel geboorteregister, een uittreksel gemeentelijke basisadministratie (GBA) of een zorgverzekeringspolis.

Wat verstaan wij onder een gezin?

Eén of twee ouders/verzorgers met aantoonbaar eigen kinderen of één of twee ouders/verzorgers en kinderen die samen op één huisadres ingeschreven staan.

Hoeveel kinderen mogen er maximaal op het gezinsabonnement?

Zolang je kunt aantonen dat het om je eigen kinderen gaat of dat de kinderen op jouw huisadres staan ingeschreven, mogen ze op het gezinsabonnement. Je kunt dit aantonen door bijvoorbeeld een paspoort, uittreksel geboorteregister (GBA) of zorgverzekeringspolis.

Ik ben gescheiden en heb een nieuwe partner. Maar we wonen niet samen. Mag hij/zij ook op het gezinsabonnement?

Ja, dit is mogelijk. Je nieuwe partner kan bijgevoegd worden als extra volwassen persoon. Hij/zij krijgt toegang tot Kinderpretpark Julianatoren. Echter gelden de extra’s niet. Daarvoor zou je een persoonsabonnement kunnen aanschaffen.

Ik ben gescheiden en heb inmiddels een nieuwe partner met eigen kinderen, maar wij wonen niet samen. Mag mijn nieuwe partner met zijn of haar kinderen ook op mijn gezinsabonnement?

Nee, de voorwaarde is dat jullie op één huisadres ingeschreven staan.

Ik ben gescheiden en mijn kinderen wonen bij mijn ex-partner. Hoe kan ik aantonen dat het mijn kinderen zijn?

Dat kan middels een document waaruit blijkt dat je alimentatie betaalt voor je kinderen of een zorgverzekeringspolis.

Ik heb pleegkinderen. Mogen zij ook op het gezinsabonnement?

Ja, als je via een officieel document kunt aantonen dat jij de zorg voor hen hebt.

Moeten de vier extra volwassenen zich ook legitimeren?

Nee, het enige wat wij van hen nodig hebben is een pasfoto.

Mogen de extra volwassenen ook alleen met de kinderen het pretpark in?

Ja, uiteraard mag dit.

Moeten het persé pasfoto’s zijn?

Nee, de foto mag ook een kopie of uitgeknipte foto zijn, mits ze meteen door ons verwerkt kunnen worden en de gezichten het formaat van een pasfoto hebben en recent zijn.

k heb de foto’s voor gezinsabonnement 2018 online klaar gezet. Kunnen deze foto’s weer gebruikt worden?

Ja dat kan, wij hebben deze foto’s nog. Indien je er iemand bij wilt plaatsen of in plaats van een ander erop wilt plaatsen dan kun je van deze persoon/personen een foto meenemen naar onze hoofdkassa.

Vanaf wanneer zijn de extra’s geldig?

Klik hier voor de voorwaarden van alle deelnemende parken.

Hoe kom ik aan het bonnenvel wat hoort bij het abonnement?

Het bonnenvel is eenmalig af te halen bij de hoofdkassa. Dit kan vanaf 19 april 2019.

Geldt er een einddatum voor de korting bij andere parken?

Ja, dit heeft te maken met de openstelling van de andere parken. Alle informatie staat op de achterzijde van het bonnenvel die je éénmalig ontvangt bij het gezinsabonnement.

Krijg ik mijn entreegeld terug als ik een gezinsabonnement koop?

Ja, mocht je aan het eind van de dag zo enthousiast zijn over ons pretpark dan kun je ter plekke een gezinsabonnement aanschaffen. Dit geldt voor de entreekaarten van alle personen die op het gezinsabonnement komen te staan tot maximaal de aanschafwaarde van het (meerjarig) gezinsabonnement.

Heb ik toegang tot evenementen in Kinderpretpark Julianatoren buiten het seizoen?

Kinderpretpark Julianatoren kan haar pretpark en/of theater (maximaal vier keer per seizoen) gedurende het seizoen verhuren aan een externe partij. Toegang op deze dagen is enkel voor genodigden. Buiten het seizoen kan het pretpark en/of theater ook aan externen worden verhuurd. De evenementen buiten het seizoen zijn enkel voor genodigden en vallen niet onder het gezinsabonnement.

Hoe krijg ik de € 5,- korting voor vriendjes en vriendinnetjes?

Bij het gezinsabonnement krijg je tien keer € 5,- korting op een toegangskaart voor vriendjes of vriendinnetjes. Van deze korting kun je alleen gebruik maken bij aanschaf van een toegangskaart bij de hoofdkassa van het pretpark.

Wat moet ik extra meenemen bij het verlengen van een gezinsabonnement?

  1. Recente pasfoto’s van iedereen die op het nieuwe gezinsabonnement komt te staan (incl. de vier extra volwassen personen naar keuze); dit mag zowel een echte pasfoto als een kopie of uitgeknipte foto zijn, mits ze meteen door ons verwerkt kunnen worden en de gezichten het formaat van een pasfoto hebben. Dit vergemakkelijkt de entree controle bij het pretpark.
  2. Als je Jul’s Gezinsabonnement 2018 hebt verlengd, moet je bij het ophalen van het gezinsabonnement 2019 het gezinsabonnement 2018 laten zien.