Reserveer je bezoek

Wat leuk dat je Kinderpretpark Julianatoren komt bezoeken! Om je bezoek veilig en verantwoord te laten verlopen, hanteren we een maximum aantal bezoekers per dag. Daarom vragen wij bezoekers (ook abonnementhouders) voorafgaand aan hun bezoek een dag te reserveren.

LET OP:
+ Ben je in het bezit van Eretoegangskaarten? (vrijkaarten van de Julianatoren)  Dan hoef je geen reservering te maken.

+ Ben je in het bezit van
kortingsbonnen van bijvoorbeeld Diergaarde Blijdorp of de Postcode Loterij Voordeelagenda, of andere kortingsbonnen? Dan hoef je geen reservering te maken.

+ Is je zoon of dochter nog geen 2 jaar? Dan hoef je geen reservering te maken voor hem of haar.

Reservering verplaatsen of annuleren
Wil je je reservering verplaatsen of annuleren? Bel dan 0900 – 111 555 0. Let op dit nummer kost € 1,40 per gesprek en is bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur. Houd bij het bellen naar dit nummer je reserveringsnummer bij de hand.

Ik heb nog geen ticket

Na het aanschaffen van je ticket(s) dien je een reservering te maken voor je bezoek.

Ik heb mijn ticket via Julianatoren.nl

Ben je in het bezit van tickets welke zijn aangeschaft via Julianatoren.nl? Dan dien je ook een reservering te maken voor je bezoek.

Ik heb mijn ticket via een actiepartner

Ben je in het bezit van tickets welke niet zijn aangeschaft via Julianatoren.nl? Dan dien je ook een reservering te maken voor je bezoek.

Ik heb Regelrecht Strippen, een kortingsbon of een vrijkaart

Heb je een bon van bijv. Diergaarde Blijdorp of de Postcode Loterij Voordeelagenda of een vrijkaart (eretoegangskaart)? Deze lever je in bij de kassa waarna je toegang krijgt tot het park. Je hoeft geen reservering te maken. (Hiermee is rekening gehouden bij het bepalen van het maximum aantal plaatsen).

Ik heb een abonnement

Ben je in het bezit van een geldig abonnement voor seizoen 2020? Dan dien je ook een reservering te maken voor je bezoek.

Ik heb een voucher voor een abonnement

Deze wissel je in bij de kassa voor een abonnement voor seizoen 2020 of 2021. Bij een keuze voor seizoen 2020, krijg je op de dag van het inwisselen toegang tot het park. Je hoeft geen reservering te maken.