Overnachten

Ben je op zoek naar overnachtingsmogelijkheden in de directe omgeving van de Julianatoren? Onderstaand tref je per verblijfsaccommodatie enkele suggesties aan.

Hotels in de omgeving van Apeldoorn
Ben je op zoek naar een hotel in de omgeving van ons pretpark. Wij hebben een lijst met mogelijkheden voor je samengesteld.
Lees verder>

Bungalowparken in de omgeving van Apeldoorn
Ben je op zoek naar een bungalowpark in de omgeving van ons pretpark? Wij hebben een lijst met mogelijkheden voor je samengesteld.
Lees verder>

Campings in de omgeving van Apeldoorn
Ben je op zoek naar een camping in de omgeving van ons pretpark? Wij hebben een lijst met mogelijkheden voor je samengesteld.
Lees verder>

Tip: voordelige combitickets (bus + entree) van Hoenderloo naar Apeldoorn!

Van 15 april t/m 24 september 2017 rijdt de VisitVeluwe Express binnen 20 minuten vanaf Hoenderloo naar Apeldoorn. Je stapt in voor de deur van bungalowpark Landal Miggelenberg, bungalowpark Hoenderloo, camping ’t Schinkel,  camping de Pampel, Veluws Hof of Van der Valk Hotel De Cantharel en uit bij de entree van Apenheul, Julianatoren, Paleis Het Loo of het stadshart van Apeldoorn.

De VisitVeluwe Express rijdt:
– Elk weekend in april, mei, juni en september
– Elke dag in juli en augustus
– Elke dag in de meivakantie, op Hemelvaartsdag en Pinksteren

Deze combinatie busticket + entreeticket (Apenheul, Julianatoren, Paleis Het Loo) geeft tot wel 50% korting op de reguliere prijs! Kaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie op de camping.