Jul’s Koninklijke Schoolreisje

Julianatoren en Paleis Het Loo bieden een uniek koninklijk schoolreisje aan, waarbij leren en plezier maken samengaan! In de ochtend wanen de leerlingen zich echte prinsen en prinsessen op Paleis Het Loo. Met een museumdocent verzamelen de kinderen aanwijzingen waarmee ze de code van een door de koning achtergelaten koffer ontcijferen. ’s Middags gaat het schoolreisje verder in de Julianatoren. Dat betekent dikke pret tijdens onder andere een dolle rit in de achtbaan ‘Jul’s Rollerskates’, varen over woeste golven in de ‘Draaiende Piraat’ en een spannende tocht langs levensechte dinosaurussen in ‘Dino’s Tour’.

Programma:

10:00 uur Start koninklijk programma op Paleis Het Loo
11:30 uur Verzamelen bij Speelpaleis Het Loo/ vertrek naar Julianatoren
12:00 uur Aankomst Julianatoren
uiterlijk 17:00 uur Vertrek bij Julianatoren

Boekingsperiode en kosten:

Prijzen boekingsperiode Jul’s Koninklijke Schoolreisje Pretpakket** Voordeel
Vanaf 10 april 2017 € 15,50 p.p.* € 2,25 p.p. € 0,00 p.p.

*De entreeprijs is inclusief begeleiding door een museumdocent bij Paleis Het Loo en inclusief een drankje voor de kids bij de Julianatoren. Tevens ontvangt iedere begeleider één consumptiemunt van de Julianatoren voor koffie of thee. Parkeren is gratis voor scholen. Na het schoolreisje ontvangt elke leerling een terugkomkaartje voor Paleis Het Loo en voor de Julianatoren!

** Jul’s Pretpakket bestaat uit een patatje met of zonder fritessaus en een heerlijk waterijsje! Jul’s Pretpakket kan alleen voor de hele groep gereserveerd worden.  

Boeken:

Voor meer informatie of voor het boeken van dit unieke schoolreisje neemt u contact op met Dorothy van Rijt van Paleis Het Loo middels 055-5772465 of per mail: educatie@paleishetloo.nl.

Meer informatie Schoolreis bij Julianatoren

Beoordeling voor “Jul’s Koninklijke Schoolreisje

Gemiddelde beoordeling

Geef een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *