Evenementen 2017

De evenementen in seizoen 2017 zijn stuk voor stuk té gek!

pipo-250x250 Pipo’s Sapperdeflap Hoeradag, 14 t/m 17 april, 22 april t/m 7 mei, 20 en 21, 25 t/m 28 mei
In april en mei parkeren Pipo en Mammaloe de Pipowagen op de Julianatoren voor een vrolijke show vol meedoedansjes en meezingliedjes. Het is een spannende dag, want Pipo viert vandaag zijn Sapperdeflap Hoeradag. Het belooft een groot feest te worden met slingers en ballonnen. Maar het lijkt erop dat Mammaloe van niets weet. Ze zou Pipo’s Sapperdeflap Hoeradag toch niet zijn vergeten?
Lees meer >
Fien-en-Teun-250-x-250 Fien & Teun, alle weekenden in juni en maandag 5 juni
Fien & Teun, bekend van TV, zijn een vrolijk boertje en boerinnetje die al spelend het Hollandse landleven ontdekken. Wegens groot succes zijn ze ook dit jaar weer live te zien in een splinternieuwe show in de Julianatoren!
Lees meer >
JT2015-evenementen-julia's-verjaardag Julia’s Verjaardag, 10 en 11 juni
Hieperdepiep hoera, er is er ééntje jarig! Julia viert haar verjaardag een heel weekend lang en iedereen is uitgenodigd. Feest mee met de speciale verjaardagsshows voor Julia en kom haar hoogstpersoonlijk feliciteren!
Lees meer >
Julianatoren-evenementen-jul's verjaardag Jul’s Verjaardag, 8 en 9 juli
Er is er één jarig, hoera, hoera! Dat kun je wel zien, dat is Jul! Jouw muizenvriendje is jarig en het wordt een supergroot feest! Kom mee feesten bij de speciale verjaardagsshow en feliciteer Jul tijdens een van de vele Meet & Greets!
Lees meer >
woezelpip-250x250 Woezel & Pip, 1 en 2 juli en 26 en 27 augustus
Woezel & Pip, de liefste hondjes van de wereld, komen naar de Julianatoren met een nieuwe show voor al hun vriendjes en vriendinnetjes. Tijdens deze vrolijke show zingen Woezel & Pip liedjes over bekende thema’s als vriendschap en samen spelen.
Lees meer >
Sprookjesweken-250-x-250 De AFAS Sprookjesweken, 15 juli t/m 20 augustus
Tijdens het AFAS Sprookjesconcert (exclusief te zien tijdens de AFAS Sprookjesweken) ontmoet je al jouw favoriete sprookjesfiguren! Assepoester, Doornroosje, Sneeuwwitje en vele andere bekende sprookjesfiguren geven een spetterende nieuwe show vol muziek!
Lees meer >
zomeravonden2016-250 De Zomeravonden, 29 juli en 5 en 12 augustus
Op drie zaterdagen tijdens de AFAS Sprookjesweken zijn er de Zomeravonden! Op deze avonden is de Julianatoren extra lang geopend: wel tot 20.00 uur! En er is ook extra veel te zien. Wat dat gaat worden, blijft nog even een verrassing!
Lees meer >
assepoester-250x250 Assepoester, zaterdag 29 juli
Er was eens een beeldschoon, lief meisje. Ze woonde met haar boosaardige stiefmoeder en gemene stiefzusters in een kasteel en ….. Kom en waan je middenin het magische sprookje van Assepoester!
sneeuwwitje-250x250 Sneeuwwitje, zaterdag 5 augustus
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het land? Kom en geniet van de betoverende sprookjesmusical van Sneeuwwitje!
hansgrietje-250x250 Hans & Grietje, zaterdag 12 augustus
Knibbel, knabbel, knuisje, wie knabbelt daar aan mijn huisje? Kom en beleef de prachtige sprookjesmusical van Hans en Grietje als nooit tevoren!
thomas-250x250 Thomas de Stoomlocomotief, alle zaterdag en zondagen in de maand september
Opgelet, alle zaterdagen en zondagen in de maand september maakt het populaire blauwe treintje Thomas de Stoomlocomotief een tussenstop in de Julianatoren voor een stomend nieuw optreden!
Lees meer >
 halloween-Julianatroen-250-x-250 Halloween, 29 september t/m 29 oktober (op openingsdagen)
Als de eerste blaadjes van de bomen vallen is het tijd voor Halloween! Zing en dans mee met Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin en jouw allerbeste muizenvriendjes in de vrolijke nieuwe Halloweenshow. Je bent gewaarschuwd: het wordt ook een héél klein beetje griezelig!
Lees meer >
goudenkaasgaaf-250x250 De Gouden Kaasgaaf, 4 en 5 november
Wie wint de Gouden Kaasgaaf? Op zaterdag 4 en zondag 5 november gaat Meneer Kaasgaaf samen met het publiek op zoek naar de beste Julianatoren-act van seizoen 2017!
Lees meer >
Mega-Sint-Spektakel-250-x-250 Mega Sint Spektakel, 25 en 26 november
In dit weekend ga je helemaal uit je dak! Party Piet Pablo is natuurlijk ook weer van de partij. Evenals zijn liefje Love Piet en Meisjes Piet. En Sinterklaas ontbreekt natuurlijk ook niet in dit weekend. Het wordt een groots spektakel!
Lees meer >
 

Met het gezinsabonnement ga je met je gezin naar alle bovenstaande evenementen!
Meer info of bestel gezinsabonnement 2017 >